Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:29  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LES GITANES OMPLEN DE TRADICIÓ LA PLAÇA DE LA VILA

  • Ball de Gitanes a la Plaça de la Vila

    Ball de Gitanes a la Plaça de la Vila

  • Ball de Gitanes a la Plaça de la Vila

    Ball de Gitanes a la Plaça de la Vila

10/3/2017

 

Montmeló va obrir el diumenge de Carnaval amb una excel·lent ballada de Gitanes que va omplir la plaça de la Vila. Unes 1500 persones, entre balladors i públic, es van donar cita a la plaça per gaudir del Ball de Gitanes de Carnaval.

 

A les 11 del matí les cadires disposades al voltant del quadrilàter de ball, estaven ja plenes per presenciar en primera fila la matinal de Gitanes. Després que Jordi Palacios presentés als músics -el grup La Catxuxa-, van sortir a plaça les dues colles convidades de Martorelles, que van realitzar un repertori ple de força i energia.

 

I cap a les 12 hores, aproximadament, van entrar a plaça les diferents colles de l'Agrupa de Montmeló. Primer la colla de Petites, després la Mitjana, més tard els Joves 10, a continuació els Veterans i per finalitzar la matinal, la colla Gran. Després d'aquesta exhibició i amb l'acceptació que té en aquest moment el ball de Gitanes, es pot afirmar que les Colles de Montmeló viuen actualemte un moment dolç, on es barreja la veterania i l'ofici de les colles grans, amb la frescor i les ganes de les colles joves i infantils.

 

El proper gran repte de la secció de Gitanes de l'Agrupa és l'edició 2017 de la Picada que aquest any es fa a l'Ametlla del Vallès, el dia 20 de maig.Data de modificació: 16/03/2017 15:58:23