Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:25  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL SERVEI D'ASSESSORAMENT LABORAL DE L'ESTACIÓ JOVE OBRE LA PRIMERA SESSIO DE CONSULTES

13/3/2017

El servei d'Assessorament laboral que es va posar en marxa el passat mes de febrer, a l'Estació Jove de Montmeló, té avui dia 13 de març la primera sessió de consultes i atendrà durant quatre hores les qüestions dels usuaris i usuàries .

 

Durant aquest temps, diferents joves de Montmeló ja han programat una cita per a realitzar consultes. Els temes que més interès desperten entre els joves són els tipus de treball existents durant els caps de setmana, per compatibilitzar amb els estudis i com realitzar un currículum correctament.

 

La pròxima sessió del Servei d'Assessorament Laboral a l'Estació Jove de Montmeló es realitzarà el dilluns 20 de març. Totes les persones joves que desitgin qualsevol tipus d'assessorament o informació, poden demanar-la per telèfon o e-mail. I si estan interessats en parlar de qualsevol tema laboral, o d'algunes de les ofertes que actualment s'exposen al l'Estació Jove, poden demanar cita prèvia per entrevistar-se amb la persona responsable de l'Oficina d'assessorament laboral.

 

Fes la teva consulta a:

 

Més informació:

  • Estació Jove
  • Pg. Miquel Biada, s/n
  • Tels. 662 385 565 i 93 572 02 99


Data de modificació: 14/03/2017 11:07:07