Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:24  |  28/11/2020

Data i hora oficial

El temps

LA RUA DE CARNAVAL MÉS PARTICIPATIVA QUE ELS ANYS ANTERIORS

  • Rua de Carnaval

    Rua de Carnaval

  • Rua de Carnaval

    Rua de Carnaval

  • Rua de Carnaval

    Rua de Carnaval

3/3/2017

Les diferents activitats de Carnaval d'aquest any han tingut en general una excel·lent participació de públic, especialment la Rua de dissabte i la matinal de Gitanes de diumenge.

 

Després de la calorosa rebuda de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, el dissabte 25 de febrer va començar amb molt bona temperatura l'esperada Rua de Carnaval a la qual van desfilar un total de 24 comparses i grups, formades per més de 400 persones.

 

L'organització i el jurat de la Rua de Carnaval es van mostrar molt satisfets pel nivell de les disfresses i especialment per les coreografies i la preparació exhibida sobre l'escenari. El públic que va seguir la Rua i que més tard va omplir la plaça de la Quintana va gaudir de bons números coreogràfics, d'un alt nivell d'humor i sarcasme per part d'alguna de les comparses.

 

Al marge de l'obsequi per la participació, el jurat va voler destacar la feina d'algunes comparses com "La Nit de Partxís" i la de "Charlie i la Fàbrica de Xocolata", l'humor dels "Autochonis" i l'originalitat de "La Penya del Fil ". Cal destacar les cinc comparses de joves que van participar amb una menció especial per "Pop Corn", "Volant vaig" i "Mario Bros".

 

Després de la Rua, la festa de Carnaval es va desplaçar a la Sala Polivalent, on el grup Tarraco Surfers va amenitzar la primera part de la nit, que va acabar amb música de DJ per al públic juvenil.Data de modificació: 10/03/2017 09:59:36