Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:34  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ALUMNES DE CATALÀ VISITEN LA BIBLIOTECA LA GRUA

  • Alumnes de Catalè visitant la Biblioteca de Montmeló

    Alumnes de Catalè visitant la Biblioteca de Montmeló

7/3/2017

L'Oficina de Català i la biblioteca de Montmeló treballen juntes per fomentar la lectura entre els seus usuaris i per això van decidir que els alumnes del curs de Bàsic 2 havien de fer una visita a la biblioteca a fi de conèixer-la, fer-se'n els carnets i agafar material en préstec en cas que els interessés. Són alumnes que porten uns mesos estudiant català a fi de poder-lo parlar i entendre'l.


Aquesta setmana, dintre de l'horari de classe, els alumnes de català han visitat la biblioteca i la directora, la Fina B., els ha fet una introducció de l'origen de la biblioteca, els ha explicat el seu funcionament, els horaris, els serveis de préstec i ha resolt els dubtes dels alumnes com a futurs usuaris de la biblioteca. Els ha informat sobre l'origen del nom de la biblioteca, La Grua; els ha facilitat dades per saber que com a biblioteca fa més de quaranta anys que existeix, però només 22 anys que està situada en aquests baixos del carrer Francesc Macià.

 

Alguns dels nois i noies ja tenen el carnet de la biblioteca i en més d'una ocasió l'han visitada per utilitzar el servei de préstec. D'altres no coneixien quines possibilitats tenien a l'abast a través d'aquest servei i s'han adonat dels beneficis com a usuaris de la biblioteca.

 

Està previst que la biblioteca ofereixi un préstec als alumnes de català per fer un club de lectura fàcil i per això se'ls ha explicat el material que hi ha adaptat al nivell de Bàsic 2, cosa que els facilitarà la lectura i els ajudarà a estudiar el català.Data de modificació: 09/03/2017 20:27:00