Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:18  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ALUMNES DE CATALÀ PER A ADULTS DE MONTMELÓ AL PROGRAMA TOT O RES DE TV3

  • Alumnes de Català per a adults de Montmeló, al programa Tot o res de TV3

    Alumnes de Català per a adults de Montmeló, al programa Tot o res de TV3

3/3/2017

Els alumnes de català de Montornès i Montmeló assistiren, dimecres 1 de març, com a públic al programa cultural emès diàriament per TV3, TOT O RES amb l'objectiu de conèixer el programa com és per dins, com funciona la televisió i alhora poder fer una activitat conjunta.

 

En el cas de Montmeló els alumnes que visitaren les instal·lacions que té TV3 a la Diagonal de Barcelona formaven part del Grup de Conversa que es fa un cop per setmana al Casal de la Gent Gran.


Val a dir que els alumnes assistiren a la gravació de dos programes que s'emetran cap a finals de març, amb la qual cosa com a públic van haver de canviar de posició a les grades a fi que semblessin gravacions diferents malgrat estar fet tot el mateix dia.

 

Va ser una activitat molt profitosa tant a nivell cultural per intentar endevinar les preguntes que li proposaven al mestre, com a nivell social perquè va servir per conèixer els alumnes de les dues poblacions de cursos de català diferents.

 

 

TOT O RES

És un concurs emès per TV3 de dilluns a divendres cap a les vuit del vespre i presentat per Ares Teixidó. És un concurs de cultura general en què busca el mestre,és a dir, el participant capaç d'encertar el màxim de preguntes possibles sobre temes diversos com el romànic, el foc, el turisme... El grau de dificultat de les preguntes augmenta a mida que es van encertant les qüestions que es presenten i és aleshores quan hi ha el duel entre dos contrincants, el guanyadors de l'edició anterior amb un dels participants nous que ha passat la selecció de tria de preguntes.

 Data de modificació: 03/03/2017 14:42:54