Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

12:08  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L’OFICINA DE CATALÀ DE MONTMELÓ BUSCA APRENENTS I VOLUNTARIS LINGÜÍSTICS

  • Voluntariat per la llengua

    Voluntariat per la llengua

28/2/2017

Quin és el vostre nivell de català? Ja el parleu? Podeu fer que els altres practiquin la llengua catalana per agafar confiança? Apunteu-vos al Voluntariat per la llengua.

 

El Voluntariat per la llengua és un programa de foment de l'ús social del català que neix l'any 2002, a través del Centre de Normalització Lingüística  i de l'impuls de la Generalitat de Catalunya per promoure el català al carrer.

 

L’objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.  A més es vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.

 

A Montmeló hi ha més de 25 parelles lingüístiques formades al llarg d’aquests anys i ara l’Oficina de Català busca més persones amb ganes de practicar el català i gent que els vulgui ajudar. 

 

Si parleu una mica el català i el voleu millorar,  si disposeu d’una hora a la setmana per practicar la llengua, acosteu-vos a l’Oficina de Català (plaça de la Vila, 1) o bé envieu un correu a montmelo@cpnl.cat.Data de modificació: 02/03/2017 19:03:57