Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

04:56  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ESPORT, COMERÇ, TRADICIÓ I GASTRONOMIA, TOT EN UN MATEIX DIA

 • I Trofeu Vila de Montmeló de Rítmica

  I Trofeu Vila de Montmeló de Rítmica

 • Cursa ciclista a Montmeló

  Cursa ciclista a Montmeló

 • Sardanes, calçots i firastocks

  Sardanes, calçots i firastocks

 • Sardanes, calçots i firastocks

  Sardanes, calçots i firastocks

 • Sardanes, calçots i firastocks

  Sardanes, calçots i firastocks

2/3/2017

Per aquest primer diumenge de març, s'han programat tot un seguit d'activitats esportives, lúdiques i comercials, destinades a tot tipus de públic, que tindran com a escenari la plaça de la Quintana, el pavelló i el polígon del Pedregar.

 

Un any més el Firastocks, una calçotada popular i una ballada de sardanes conflueixen en una jornada festiva que aglutina la majoria de la ciutadania de Montmeló. Enguany a més, es celebra el 2n Trofeu Vila de Montmeló de rítmica i la 2a Cursa de Ciclisme Amateur.

 

La primera entitat a posar-se en marxa aquest proper diumenge 5 de març, serà la Montmeló Associació de Rítmica (MAR), que obrirà les portes del Pavelló a les 8,30 hores per disputar el 2n Trofeu Vila de Montmeló de Rítmica. Aquest trofeu de gimnàstica rítmica ofereix la competició de nivell A al matí i la de nivell B a la tarda, en les diferents categories: individual, grup, duos i trios. L'entrada per veure aquesta competició costarà 2 euros.

 

A les 10 hores començarà la primera cursa de les segona edició de Gran Premi de Ciclisme PBMontmeló. L'any passat, amb motiu del 35 aniversari de la Penya Blaugrana i del Club Ciclista Montornès, ambdues entitats van organitzar la primera edició d'aquesta cursa ciclista. Aquest any s'ha unit a l'organització el Club Ciclista Sobrebici. El circuit urbà agafa part de la zona industrial del Pedregar i carrers adjacents. La cursa és per a majors de 40, 50 i 60 anys en categoria masculina i també hi haurà una cursa per categoria femenina.

 

Com a acomiadament de la temporada d'hivern, a la Plaça de la Quintana, els més matiners seran els comerços de la Unió de Botiguers que, a partir de les 10 hores, muntaran les seves paredes al voltant de la carpa de la plaça per oferir els seus productes als millors preus. Els veïns i veïnes de Montmeló, tindran l'oportunitat de passejar per les diferents paradetes, conèixer més de prop l'oferta comercial del municipi i comprar articles de consum a un preu molt més econòmic.

 

A partir de les 11 hores, ja es podran comprar els tiquets i començar adegustar calçots amb la seva respectiva salsa, acompanyats de botifarra i cansalada a la brasa. En aquesta ocasió, la Calçotada Popular que, anualment, organitza la Penya Blaugrana de Montmeló i que, any rere any, reuneix a més de 500 persones, arriba a la seva 17a edició.

 

Aquesta jornada festiva s'amenitzarà, a partir de les 12 hores del migdia, amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla La Flama de Farners. Per tercer any consecutiu, la Comissió de l'Aplec de la Sardana de Montmeló, torna a organitzar aquesta ballada com a preludi de l'Aplec de Sardanes que es celebrarà el proper 16 d'abril, a la Torreta, després de l'èxit de l'any passat.

 

En definitiva, tota una jornada maratoniana que posa de manifest la convivència entre entitats socials i la bona salut del teixit associatiu que hi ha actualment a Montmeló.Data de modificació: 02/03/2017 17:50:15