Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:34  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ES POSA EN FUNCIONAMENT UN SERVEI D'ASSESSORAMENT LABORAL PER A JOVES

26/2/2017

El passat dilluns 20 de febrer, l'Estació Jove de Montmeló va posar en marxa un servei d'assessorament i orientació sociolaboral juvenil que es durà a terme presencialment cada quinze dies, de 16 a 20 h, a la seu de la mateixa Estació.

 

Coordinat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental, aquest servei, dirigit a un ampli sector jove de la població -de 16 a 35 anys-, ofereix atenció personalitzada en orientació i assessorament laboral, informació sobre canals i eines de recerca de feina, drets i deures laborals i treball a l'estranger, principalment, amb l'objectiu d'apropar més el jovent a la situació del mercat laboral actual.

 

Durant la primera sessió, la tècnica responsable de l'Oficina Jove del Vallès Oriental va realitzar un recull de les ofertes formatives i d'ocupació que arriben a l'Oficina del Consell Cormarcal perquè els joves de Montmeló puguin visualitzar-les i tenir-les a l'abast de manera fàcil.

Durant el mes de març, aquest servei es realitzarà els dies 13 i 20, de 16 a 20 hores. Totes les persones joves que desitgin qualsevol tipus d'assessorament o informació, poden demanar-la per telèfon o e-mail. I si estan interessats en parlar de qualsevol tema laboral, o d'algunes de les ofertes que actualment s'exposen al l'Estació Jove, poden demanar cita prèvia per entrevistar-se amb la persona responsable de l'Oficina d'assessorament laboral.

 

Fes la teva consulta a:

 

Més informació:

  • Estació Jove
  • Pg. Miquel Biada, s/n
  • Tels. 662 385 565 i 93 572 02 99


Data de modificació: 28/02/2017 18:51:36