Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

15:40  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

REFORÇOS EN EL SERVEI DE NETEJA I DE JARDINERIA DE L'AJUNTAMENT

  • Servei de jardineria

    Servei de jardineria

21/2/2017

El dia 1 de febrer van començar a treballar tres persones en el servei de neteja viària i de jardineria, gràcies al Programa Treball i Formació, gestionat pel Consell Comarcal i amb el qual hi participa també l’Ajuntament de Montmeló.

 

El Programa Treball i Formació preveu sis mesos de contracte i un nombre d’hores de formació per a persones majors de 45 anys que han exhaurit totes les prestacions i/o que són beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció. En aquest cas, totes tres persones són de Montmeló i han estat contractades pel Consell Comarcal, aprofitant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya.

 

 

PROGRAMA TREBALL I FORMACIÓ DEL CONSELL COMARCAL

 

Ja han començat a treballar les 71 persones contractades pel Consell Comarcal, en el marc del programa Treball i Formació adreçat, d’una banda, a persones més grans de 45 anys no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i, d’altra a persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció que estan treballant a 32 ajuntaments de la comarca, concretament als d’Aiguafreda, Bigues i Riells, Caldes, Campins, Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, Figaró-Montmany, La Garriga, La Llagosta, La Roca, del Vallès, Les Franqueses del Vallès, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Martorelles, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Antoni Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve Palautordera, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere Vilamajor, Santa Eulàlia de Ronçana, Santa Maria Martorelles, Santa Maria Palautordera, Tagamanent, Vallgorguina, Vallromanes, Vilalba, i Vilanova del Vallès.

 

Aquestes persones treballaran a jornada completa i rebran un sou de 1.000 euros mensuals per dur a terme actuacions de caràcter públic i interès social. Dels 71 contractes, 63 són d’una durada de 6 mesos i 8 de 12 mesos. Alhora les persones contractades rebran entre 90 a 120 hores de formació dins de la seva jornada laboral en els cas del col·lectiu de persones més grans de 45 anys i 30 hores de formació en el cas de les persones beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció amb la finalitat de millorar la seva capacitació per retornar al mercat laboral.

 

Les tasques que duran a terme estan incloses dins els projectes “Acondicionament d’espais verds”, “Cura i acondicionament dels espais i equipaments públics”, “Conscienciació vers la recollida selectiva i la bona convivència ciutadana” i “Millora en l’atenció del servei al ciutadà”. El projecte compta amb dues persones per dur a terme les tasques de coordinació i seguiment dels treballadors.

 

En total es destinen més de 985.845 euros al programa, gràcies a una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Seguretat Social i el Fons Social Europeu, amb el co-finançament dels ajuntaments i del Consell Comarcal.Data de modificació: 23/02/2017 18:29:15