Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:41  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

REUNIÓ DEL PLENARI TÈCNIC DE TURISME A MONS OBSERVANS

  • Presentació del Plenari a Mons Observans

    Presentació del Plenari a Mons Observans

  • Visita guiada a Mons Observans

    Visita guiada a Mons Observans

23/2/2017

Dijous 23 a les 12 del migdia es va celebrar a l'assentament romà de Mons Observans un plenari tècnic de turisme organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental.

 

Presidit pel conseller de turisme Isidre Pineda; per Albert Monserrat, regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Montmeló; i Lluís Esteban, regidor delegat del mateix ajuntament, el plenari ha reunit tècnics responsables de la gestió turística de tota la comarca per valorar el Pla d'Acció Turística 2017.

 

Esther García, cap de l'Àrea de Desenvolupament Local del Consell, ha presentat les línies bàsiques del pla i les diverses accions de promoció de la comarca que es duen a terme en col·laboració amb la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

 

En finalitzar la reunió, els assistents han fet una visita guiada al jaciment de Mons Observans i han visitat les instal·lacions on regularment es duen a  terme activitats destinades al públic escolar i al  turisme familiar de cap de setmana.Data de modificació: 24/02/2017 09:51:19