Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

22:19  |  21/09/2020

Data i hora oficial

El temps

RHÜMIA MERAVELLA AL PÚBLIC DE MONTMELÓ

 • Rhümia a Montmeló

  Rhümia a Montmeló

 • Rhümia a Montmeló

  Rhümia a Montmeló

 • Rhümia a Montmeló

  Rhümia a Montmeló

 • Rhümia a Montmeló

  Rhümia a Montmeló

19/2/2017

 Després de realitzar Rhum, un meravellós homenatge al pallasso Monti fet des del cor, arriba Rhümia, una segona part que supera la primera i que desgrana el món més íntim i salvatge dels clowns. Qui va afirmar que segones parts mai van ser bones, no havia vist Rhümia.

La companyia dirigida per Martí Torras va oferir un espectacle superb dissabte passat a la Sala Polivalent de Montmeló. Rhümia mostra la cara més íntima i tendra dels pallassos i la més delirant i intel·ligent. I tot això en la seva justa mesura i temps.

Els cinc intèrprets de Rhumia, Joan Arqué, Roger Julià, Jordi Martínez, Pep Pascual i el recentment incorporat Mauro Paganini, combinen i encadenen cadascun dels gags de l'espectacle aconseguint grans moments de tendresa, de deliri i de èxtasi col·lectiu. El públic es torna part activa del xou durant gran part de l'espectacle.

Rhümia és el millor regal que aquest grup de clowns podien fer al desaparegut Monti. I per a Montmeló, és també un excel·lent premi per al nostre estimat Martí Torras que d'aquesta manera posa de manifest un cop més la seva qualitat en cadascuna de les propostes artístiques en què participa.

 

La Sala Polivalent de Montmeló va esgotar les localitats per gaudir d'aquest espectacle. La propera obra de la programació teatral de la sala serà Claudia, un muntatge sobre el cas real d'una filla de desapareguts argentins. Es tracta d'una producció de la companyia La Conquesta del Pol Sud, que va obtenir molt bones crítiques en el passat festival Grec 2016 de Barcelona.Data de modificació: 23/02/2017 18:28:08