Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:15  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT ESTRENA NOVA PÀGINA WEB

  • Nova pàgina web del Circuit

    Nova pàgina web del Circuit

25/2/2017

El nou portal, també amb disseny per a mòbils i tauletes, és més visual, més intuïtiu i permetrà a l’usuari una navegació àgil en un espai ple de notícies, informació, dades i novetats que envolten el Circuit.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- La nova pàgina web del Circuit de Barcelona-Catalunya ja està en marxa, amb un disseny més atractiu i amb un contingut més dinàmic. S’ha treballat amb especial atenció l’estètica de la pàgina web utilitzant recursos visuals més moderns per donar més protagonisme a la imatge i al vídeo. Tot plegat, però, sense perdre els elements d’identitat del Circuit. Amb el canvi, l’usuari podrà navegar de forma àgil i interactiva en un espai més complet que conté tota la informació que envolta el Circuit, fent-lo d’aquesta manera més accessible.

 

La millora arriba també a tots els dispositius mòbils i tauletes, amb un disseny que s’adapta a totes les pantalles. Les tendències i els patrons de consum d’internet han canviat de forma clara en els últims anys i l’accés a través dels mòbils ja supera l’accés a través d’ordinadors. La navegabilitat al mòbil és molt senzilla, amb un menú desplegable en la part inferior de la pantalla que ofereix una navegació més pròpia d’una aplicació que no pas d’una web mòbil.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya és acció, moviment i velocitat. Tots aquests elements tan arrelats a la institució s'han volgut plasmar també a la web, oferint una experiència a l’usuari que fos capaç de transmetre-ho a través dels efectes d'obertura dels menús principals, els marcadors de compte enrere dels Grans Premis i curses, la presentació de propers esdeveniments o la interacció amb diferents elements de la pàgina. La informació que es podrà consultar a la nova web serà global, amb totes les dades i resultats de les proves que acull el Circuit durant l’any, i els serveis i productes que ofereix. Es podran comprar entrades en molt pocs clics de totes les proves de l’any i consultar totes les experiències que es poden viure al Circuit durant els 365 dies de l’any.

 

La nova pàgina web també vol ser un espai de comunicació i conversa amb tota la massa social i tota la gent que fa possible el Circuit. Per això, la web conté un gran espai de xarxes socials, perquè es pugui interactuar i compartir informacions directament des de la pàgina principal de la web i a través de totes les xarxes socials que té el Circuit.

 

El projecte l’ha desenvolupat Morillas Interactive, la unitat digital de l’agència de branding Morillas. Una empresa situada a Barcelona amb una llarga experiència en el sector del disseny, la comunicació i el màrqueting.

 

Amb la nova web, el Circuit s’adapta i es reinventa en l’àmbit comunicatiu, mantenint l’essència d’una trajectòria de més de 25 anys i, sobretot, l’olor de benzina.

 Data de modificació: 09/03/2017 18:05:49