Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:16  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT CONVOCA EL PREMI DE PERIODISME DE FÒRMULA 1 CARLOS CASTELLÁ

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

21/2/2017

En memòria del periodista, es donarà l’oportunitat al guanyador de viure una experiència professional real durant el Gran Premi de Fórmula 1.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya convoca per al 2017 el Premi de Periodisme de Fórmula 1 Carlos Castellá en memòria del periodista, que va dedicar la seva trajectòria professional a cobrir competicions d’automobilisme i que va morir el passat mes de maig.

Al concurs hi podran participar estudiants o futurs estudiants de Periodisme presentant un reportatge amb un anàlisi dels entrenaments de pretemporada que tindran lloc a partir de la setmana vinent al Circuit de Barcelona-Catalunya, els Formula One Test Days 2017. Es valorarà la qualitat periodística de les obres així com també l’anàlisi tècnic de la pretemporada de Fórmula 1. La data límit per a presentar-se al concurs serà el dia 20 de març.

El guanyador podrà gaudir d’una experiència professional real durant el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2017, una molt bona oportunitat per viure des de dins l’F1 i conèixer de prop les dinàmiques de treball dels periodistes del món del motor.

Amb aquest concurs, el Circuit vol honrar la figura de Carlos Castellá, que es va convertir en tot un referent del món del periodisme i de l’automobilisme del nostre país gràcies als anys d’experiència, els seus coneixements i la seva professionalitat. Va ser molt estimat per tots els seus companys de professió i pels amants del món del motor, que van lamentar profundament la seva pèrdua.

 

 Data de modificació: 21/02/2017 18:38:57