Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:07  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'ASSOCIACIÓ ÀMBIT B30 APOSTA PER REFORÇAR LA PRESÈNCIA EMPRESARIAL DINS L'AGRUPACIÓ

  • Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30

    Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30

20/2/2017

Aquest matí s’ha reunit a Mollet del Vallès la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30 on s’ha acordat, entre d’altres, començar a treballar per ampliar la base social dels membres de l’Associació i impulsar un grup motor empresarial. Es tractaria d’incorporar empreses punteres a títol individual, el que es coneix com a empreses “tractores”.

 

El propòsit és obrir i promoure una major implicació directa d’aquelles empreses que mantenen algun tipus de relació amb els projectes que es duen a terme dins de l’Associació amb l’objectiu, com ha explicat el president de l’Associació i alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs “de donar un pas més en la tasca, molt cops discreta i silenciosa, de seguir promovent les potencialitats d’aquesta àrea provocant sinergies entre tots els actors implicats per tal de generar activitat econòmica i ocupació estable i de qualitat” el que en definitiva és “procurar una millora del nivell de vida dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

 

Monràs també ha anunciat que “també estem treballant en l’anomenada economia circular en el sentit de donar una major fortalesa a les empreses ubicades al nostre territori, ja que moltes vegades, per desconeixement, encarreguem productes a l’exterior quan els produeixen empreses de casa”.

 

Durant aquesta Comissió Executiva també s’ha acordat avançar en la posada en marxa del Grup Hub B30 com a espai competitiu de manufactura avançada o arribar a punts de col·laboració concrets amb la Diputació de Barcelona per tal de reforçar l’eina Núvol B30 amb l’objectiu d’alliberar als ajuntaments del manteniment, la gestió i el cost de les bases de dades.

 

Així mateix, també s’ha acordat continuar amb la tasca d’aproximació entre les empreses especialitzades en la cadena dels biosensors i els sectors productius i assistencials, com ara els hospitals, per potenciar projectes de cooperació mutu.

 

 Data de modificació: 21/02/2017 18:25:55