Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:14  |  06/05/2021

Data i hora oficial

El temps

L'OBRA TEATRAL PARES NOSTRES, PORTARÀ DE NOU A JORDI GILABERT A LA POLIVALENT

  • Pares Nostres

    Pares Nostres

  • Claudia, de la companyia La Conquesta del Pol Sud

    Claudia, de la companyia La Conquesta del Pol Sud

16/4/2017

La programació Teatral de la Sala Polivalent de Montmeló presentarà l'obra Pares Nostres que coprotagonitza l'actor local Jordi Gilabert.

Pares nostres és el gran salt a l'escena teatral de Jordi Gilabert, dirigit pel prestigiós Ivan Morales i acompanyat a l'escenari per David Planas per reflexionar sobre la paternitat. Quatre de les millors dramaturgues del moment -Lluïsa Cunillé, Marta Buchaca, Victoria Szpunberg i Marta Aguilar- s’uneixen per parlar d’un tema que ens afecta a tots: la paternitat. Som bons pares? Com podem arribar a ser-ho? Quina relació té la paternitat amb el teatre? És el que trobarem a Pares nostres. Una proposta íntima i diferent dirigida pel director de Sé de un lugar i Jo mai (TA13), Iván Morales, i interpretada per David Planas i Jordi Gilabert.

 

Quatre de les millors dramaturgues del moment (Lluïsa Cunillé, Marta Buchaca, Victoria Szpunberg i Marta Aguilar) s’uneixen per parlar d’un tema que ens afecta a tots: la paternitat. Som bons pares? Com podem arribar a ser-ho? Quina relació té la paternitat amb el teatre? És el que trobarem a Pares nostres. Una proposta íntima i diferent dirigida pel director de Sé de un lugar i Jo mai (TA13), Iván Morales, i interpretada per David Planas i Jordi Gilabert. Tres pares (i tres fills) que necessiten entendre’s una mica millor i parlar amb els espectadors de les coses que ens defineixen i ens fan ser qui som i com som.

 

Pares nostres es podrà veure a Montmeló el 22 d'abril, dins de les activitats que es realitzaran al voltant de la Diada de Sant Jordi. 

Les entrades ja es poden adquirir mitjançant el web de la sala a:Data de modificació: 19/04/2017 12:46:31