Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:07  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT IMPULSA LA DONACIÓ DE SANG EN EL MARC DELS FORMULA ONE TEST DAYS

  • Vine a donar sang

    Vine a donar sang

15/2/2017

Les persones que vagin als centres habituals a donar sang entre el 20 de febrer i el 5 de març obtindran una entrada per veure els Formula One Tests Days. El 10 de març també s’instal·larà un punt de donació de sang al Circuit.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El Circuit de Barcelona-Catalunya se suma a les campanyes de donació de sang altruista i fa una crida a tota la població per a què s’hi uneixi. Amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits, la campanya especial promoguda pel Circuit es realitzarà entre el 20 de febrer i el 5 de març als centres habituals. Els donants rebran un val bescanviable per una entrada d’un dia pels Formula One Tests Days, del 27 de febrer al 2 de març i del 7 al 10 de març al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Com a acció de cloenda de la campanya, el dia 10 de març, just l’últim dia dels test de Fórmula 1, es podrà donar sang a les mateixes instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. El punt de donació de sang se situarà a la Zona Comercial del Circuit (darrere de la Tribuna Principal), per tal que els espectadors, treballadors o qualsevol persona que aquell dia estigui al Circuit pugui fer la seva donació. També estaran convidats els pilots i els membres de totes les escuderies.

A Catalunya es necessiten 1.000 donacions de sang al dia per cobrir les necessitats dels hospitals. En general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut, que sigui major d’edat, que pesi més de 50 quilos i, en el cas de les dones, que no estiguin embarassades. De cada donant se’n beneficien tres persones ja que la sang se separa en tres components: glòbuls blancs, glòbuls vermells i plaquetes.

Més informació sobre les donacions de sang a:

 Data de modificació: 16/02/2017 18:26:56