Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:08  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PER CARNESTOLTES, DÓNA VOLTES

  • Per Carnestoltes, dóna voltes!

    Per Carnestoltes, dóna voltes!

2/2/2018

Amb la finalitat de dinamitzar i fer encara més festius els dies de Carnaval, la Unió de Botiguers i Comerciants de Montmeló proposa un joc per a totes les persones que aquests dies passegin per Montmeló. El joc porta el nóm de Per Carnestoltes, dóna voltes i aquest any será el cinquè Carnaval que es realitza.

 

Es tracta de mirar els aparadors dels diferents comerços i descobrir elements decoratius estranys i diferents. Hi ha un total de 10 elements. Els consumidors han d'apuntar-ho en una butlleta que es pot recollir en qualsevol establiment associat a la UBCM. Un cop emplenada, es pot lliurar a qualsevol de les botigues de la UBCM. Aquelles butlletes que hagin encertat el resultat, entraran en un sorteig de 2 vals de compra de 100 € vàlids per a consumir en els comerços associats.

 

Per Carnestoltes, dóna voltes començarà el pròxim dissabte 3 de febrer i finalitzarà el dia 9. El sorteig i lliuramente dels vals es realitzaran el mateix dissabte 10 de febrer, a l'escenari de la plaça de la Quintana, després de la Rua de Carnaval.Data de modificació: 08/02/2018 18:24:59