Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:26  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT OBTÉ EL PREMI A LA SOSTENIBILITAT AMBIENTAL

  • Lliurament del Premi a la Sostenibilitat Mediambienta

    Lliurament del Premi a la Sostenibilitat Mediambienta

3/2/2017

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La Real Federación Española de Automovilismo (RFEdeA) ha concedit al Circuit de Barcelona-Catalunya el Premi a la Sostenibilitat Mediambiental, que reconeix el compromís del traçat amb el medi ambient i la contínua innovació per a sensibilitzar a la societat sobre el respecte per l’entorn natural.

El lliurament del guardó va tenir lloc durant la celebració de la tradicional Gala de Campeones que organitza anualment la Real Federación Española de Automovilismo a Madrid. Primi Pérez, responsable de medi ambient del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha recollit el premi de mans de Manuel Aviñó, president de l’RFEdeA, i d’Ian Burt, fundador de Drive Smart.

La gestió del Circuit de Barcelona-Catalunya ha estat mereixedora durant els darrers anys de diversos reconeixements gràcies al seu compromís amb el medi ambient. En primer lloc, l’any 2008 va ser pioner en tot el món com a circuit de velocitat a l’aconseguir la certificació mediambiental ISO 14001. També ha rebut el Premi de Medi Ambient de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) en dues ocasions, els anys 2012 i 2016, així com el guardó de nivell Excel·lència que atorga el programa de sostenibilitat del FIA Institute, l’any 2015.

 Data de modificació: 07/02/2017 15:23:33