Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:41  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

OBERTES LES INSCRIPCIONS A LA 2a MITJA MONTORNÈS - MONTMELÓ - VILANOVA - LA ROCA

  • Mitja Montornès

    Mitja Montornès

4/2/2017

El passat 31 de gener es va obrir oficialment les inscripcions a la 24ª Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca i a la cursa XII 6km. Montornès.

 

L’organització preveu superar els 3500 inscrits de la darrera edició i ha fixat un màxim de 4000 atletes, dels que un màxim de 2500 seran de Mitja, 1000 pels 6km. i 500 per la Mini Solidària.
Es mantenen els preus i serveis gratuïts de les darreres edicions: Tots els participants rebran, a més del lot de productes Henkel posterior a la cursa, una samarreta tècnica i una motxilla en el moment de recollir el seu dorsal i xip.

 

Aquesta edició, la Mitja Montornès es realitzarà el diumenge 23 d’abril de 2017, coincidint amb la diada de Sant Jordi i amb activitats paral·leles amb motiu de la Diada. Es manté el pas pel nucli urbà de les quatre poblacions i l’arribada directa a la tornada.

 

Un anys més, la Mitja Montornès serà la cursa de tancament de la Challenge de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona.

 

Els atletes poden inscriure’s i trobar més informació a la web de la Mitja i les xarxes socials.

 

La Mitja més solidaria

 

La Mitja Montornès tornarà a ser solidària: per cada inscrit a la Mitja i els 6km, Henkel destinarà 0.5€ a la investigació del càncer infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu. La recaptació íntegra de la Mini Solidària anirà destinada a la Creu Roja de Granollers i es farà una acció solidària en la que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge al photocall del Movimiento Piu.

 

L’organització de la Mitja destina, a més, tots els seus beneficis al manteniment de l’escola d’Atletisme del Club Atletisme Montornès, amb més de 250 atletes que competeixen a tots els nivells.Data de modificació: 09/02/2017 10:08:53