Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:15  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

AMPLIACIÓ DE L’ESPAI EMPRÈN A LA G2M

  • Espai Emprèn G2M

    Espai Emprèn G2M

  • Espai Emprèn G2M

    Espai Emprèn G2M

  • Espai Emprèn G2M

    Espai Emprèn G2M

27/1/2017

Aquest mes de gener, l'Ajuntament de Montmeló ha començat les obres d'ampliació de l'Espai Emprèn, situat a la G2M. D'aquesta manera, l'Ajuntament respon a la demanda d'espais per a les persones que volen iniciar i desenvolupar el seu propi projecte empresarial.

 

Les obres consisteixen en l’habilitació de quatre nous despatxos destinats a facilitar mecanismes i infraestructura a les persones que opten per l'autoocupació

 

L'Espai Emprèn va començar a funcionar fa un any i escaig, com a un nou ús dins de l’equipament Centre de Formació i Recursos G2M, i suposa la posada a disposició de despatxos i de la cuina i menjador a nous emprenedors i empreses. Actualment, tres dels quatre despatxos que hi havia estan ocupats per dues empreses dels sectors serveis i comerç.

 

A més de proporcionar un espai amb un lloguer més assequible, l'Ajuntament també proporciona mobiliari, connexió a internet, i els serveis comuns de wc, calefacció i neteja. L'objectiu principal d'aquest servei és facilitar la viabilitat de l'activitat empresarial, especialment durant el temps d'inici de vida del negoci.

 

Les obres d'ampliació van a càrrec de la brigada municipal i està previst que els nous despatxos entrin en funcionament a partir del mes de febrer.Data de modificació: 01/02/2017 15:29:35