Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

13:41  |  29/03/2020

Data i hora oficial

El temps

MARATÓ DE DONANTS DE SANG: LA TEVA SANG DIU COSES, COMPARTEIX-LES

  • Marató de donants de sang

    Marató de donants de sang

13/1/2017

El Banc de Sang convida a donar sang i descobrir el grup sanguini a la Marató 2.0, la campanya de donació més gran de l’any que se celebra del 13 al 20 de gener.

 

Després de la donació, tots els donants rebran una analítica amb el grup sanguini. Divendres 13 i dissabte 14 de gener es podrà donar sang per primera vegada a l’Ajuntament de Barcelona i al Palau de la Generalitat.

 

Tu saps el teu grup sanguini? Molt bé! Doncs estàs entre els 4 de cada 10 catalans que el coneixen. Però hi ha molta gent que encara no el sap. Si ets d’aquests darrers, ha arribat el moment de saber si ets A, si ets B, si ets O, AB i si ets positiu o negatiu.

La Marató de donants de sang 2.0 d’aquest proper mes de gener pretén fer sortir a la llum el grup sanguini de tothom.

Si pots donar sang al gener, apunta’t i reserva hora entre el 13 i el 20 de gener a les campanyes que hem organitzat per tot Catalunya.

Si pel motiu que sigui no pots donar-ne, apunta-t’hi també. Comparteix el teu grup sanguini, fes tuits, publica-ho al Facebook...digues-ho a tothom! Si aconsegueixes que un amic s’apunti gràcies a tu, rebràs un bonic mail d’agraïment.

Recorda: puguis o no donar sang, la teva sang diu coses, i tu pots dir moltes coses també perquè mai falti sang als hospitals.

 

Més informació:

 

Organitza:

  • Generalitat de Catalunya - Departament de Salut
  • Banc de Sang i Teixits

 

 Data de modificació: 19/01/2017 14:57:58