Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:11  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

S'ACTIVA EL PROTOCOL PER TEMPERATURES EXTREMES

  • Onada de fred

    Onada de fred

  • Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Montmeló

    Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Montmeló

18/1/2017

A causa de l'onada de fred i neu que està instal·lada sobre el nostre territori, des del departament d'Acció Social, conjuntament amb la Policia Local i Protecció Civil, s'han realitzat al llarg del dia d'avui trucades i visites a domicili amb l'objectiu de minimitzar els efectes negatius de les baixes temperatures sobre la salut de les persones grans. Fent especial èmfasi en aquelles persones més grans de 80 anys, dependents, amb risc de malaltia i que viuen sols.

 

El seguiment telefònic es reforça, també, amb visites domiciliàries. Qualsevol incidència es comunica als Serveis Socials de l’ajuntament. El servei local de teleassistència, ha activat també el protocol i ha realitzat trucades amb la finalitat de facilitar informació i consell pràctics i senzills.

 

L'Ajuntament de Montmeló compta actualment amb un total de 210 aparells de teleassistència instal·lats als domicilis d'aquelles persones més grans de 80 anys. Aquest servei és gratuït i per demanar-ho s'han d'adreçar a les dependències del departament de serveis socials ubicat a l'Ajuntament.

 

Aquestes accions s'han reforçat també amb els usuaris del projecte dinar en companyia i el Servei Municipal d'Atenció a Domicili.Data de modificació: 25/01/2017 08:52:03