Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:37  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LLIURAMENT DE LA REVISTA DEL TALLER DE NEOLECTORES DEL CASAL DE LA GENT GRAN

  • Taller de Neolectores

    Taller de Neolectores

  • Taller de Neolectores

    Taller de Neolectores

12/1/2017

Carmen Gambín és la professora i l'ànima d'aquest curs de neolectores del Casal de la Gent Gran de Montmeló. Des de l'any 2005 imparteix classes de lectura a la gent gran que ho desitja.

Aquest passat any han estat deu les persones que han acudit a aquest curs de lectura. És una manera amena d'aprendre i gaudir de la lectura i sobretot de les vivències d'altres èpoques de manera conjunta entre la gent gran.

Cada any s'elabora un butlletí amb escrits de les participants en el curs i es fa lliurament. En aquesta ocasió ha estat el mateix alcalde, Antoni Guil, que ha fet el lliurament de la revista i  també ha participat de manera activa en la classe d'avui.

A més de fer una lectura conjunta dels escrits, han debatut i xerrat sobre els avantatges i desavantatges que aporten les noves tecnologies a la vida quotidiana i a les relacions familiars.

Carmen Gambín continuarà realitzant aquests tallers que ve fent de manera voluntària i ininterrompudament des de fa ja onze anys.Data de modificació: 12/01/2017 20:08:04