Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:29  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EXHAURIDES LES ENTRADES PER VEURE EL MAG LARI A LA POLIVALENT DE MONTMELÓ

  • Estrena a Montmeló de Dolce Vita!, del Mag Lari

    Estrena a Montmeló de Dolce Vita!, del Mag Lari

23/1/2017

Ja s'han exhaurit les entrades per veure l'estrena del nou espectacle del Mag Lari, "Dolce Vita", a la Sala Polivalent de Montmeló.

 

El Mag Lari se sent a Montmeló com a casa. Fa molts anys que trepitja els escenaris de Montmeló i guarda un entranyable vincle professional amb el nostre poble. A mesura que Josep Maria Lari Viaplana ha anat convertint-se en el virtuós il·lusionista que és avui, el públic de Montmeló ha tingut el privilegi de veure els seus espectacles i la seva trajectòria professional ascendent. I en aquesta ocasió el Mag Lari ha fet un pas més i ha tingut la deferència d'estrenar el seu nou espectacle "Dolce Vita!" al nostre poble.

El nou xou és tot un misteri que no es desvetllarà fins al pròxim 28 de gener a la Sala Polivalent de Montmeló. Només se sap el títol "Dolce Vita!", un clar homenatge a la pel·lícula de Fellini de l'any 1960. Ens deleitarà el mag Lari amb una escena com la d'Anita Ekberg i Marcello Mastroianni a la Fontana de Trevi? El fil conductor de l'espectacle és una incògnita, però el que si està garantit és que estarà ple d'espectaculars números d'il·lusionisme i per descomptat d'una gran dosi d'humor i participació amb el públic.

A partir de les 19 hores del 28 de gener, podrem veure per primer cop que ens depara el nou espectacle d'aquest gran il·lusionista i showman que segueix tenint a Montmeló la seva segona llar.Data de modificació: 23/01/2017 13:43:39