Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:26  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MISSATGE DE SES MAJESTATS ELS REIS D'ORIENT ALS INFANTS DE MONTMELÓ

  • Arribada dels Reis d'Orient a Montmeló

    Arribada dels Reis d'Orient a Montmeló

  • Arribada dels Reis d'Orient a Montmeló

    Arribada dels Reis d'Orient a Montmeló

  • Arribada dels Reis d'Orient a Montmeló

    Arribada dels Reis d'Orient a Montmeló

5/1/2017

Ses Majestats els Reis d'Orient han sidos rebuts a la plaça de la Vila i recullen les cartes dels infants de Montmeló.

Després de l'arribada en tren al poble i la cavalcada pels carrers del municipi, on han repartit caramels a tots els nens i nenes, els Reis Mags d'Orient s'han dirigit a la plaça de la Vila. Allà els esperava una multitud de familiars i infants. Per la seva banda, l'alcalde, Antoni Guil, a fet ofrena de la clau mestra que obre les cases de Montmeló i la seva Majestat el Rei Melcior a dirigit un missatge a tots els infants de la població:

 

Nenes i nens de Montmeló! Montmelonins i montmelonines! Fa més de dos mil anys que, guiats per una estrella, vam arribar a Betlem per lloar i honorar un Nen acabat de néixer. I des de llavors hem anat recorrent el món sota la llum de l'estrella i ens ha satisfet veure els ulls i les cares plenes d'il·lusió de tothom.

 

En aquest llarg camí que hem anat seguint incansablement any rere any, Montmeló ens ha acollit magníficament i cada any hem volgut estar presents entre vosaltres.

Lamentablement no podem fer-hi llarga estada, perquè l'estrella ens va manant a altres indrets, però vosaltres sou sempre presents en un lloc molt especial del nostre cor.

 

És per aquest motiu que ens hem entregat de ple en aquesta cavalcada a tots vosaltres, i ens fa sentir orgullosos i ens emociona veure que la nostra arribada continua sent un moment esperat i molt participat del vostre calendari festiu, i que des dels més menuts fins als més grans continueu vivint amb modèstia i humilitat, amb satisfacció, però també amb altivesa i impressió aquesta nit màgica, tot contribuint a reforçar el sentiment d'identitat de tota una població amb veritable vitalitat i dinamisme.

 

I és més, ens sentim orgullosos i ens emociona veure cada any com Montmeló, per tal de lluir la Festa de la Cavalcada dels Reis, esmerceu tots els esforços necessaris per ser exemple de valors tan nostrats com la solidaritat, l'esperit col·lectiu i cooperador, el voluntariat i l'hospitalitat.

 

L’estrella ens guia, però recordeu que tots tenim una estrella: una estrella que també ens guia. Moltes vegades no la veiem, però hem de saber que ella sempre hi és. No deixeu de mirar mai al cel i buscar el vostre estel, perquè sempre hi és. No només la nit d'avui, sinó cada nit. I de la mateixa manera com nosaltres tres, sota el seu guiatge, cerquem pau i amor per a tothom. Mireu cada dia allà dalt i veureu que sempre hi ha un estel que us pica l'ullet. Que la seva llum, tant de bo, us transmeti també la pau i l'amor que tots necessitem.

 

Que tingueu un molt bona nit màgica de Reis!Data de modificació: 05/01/2017 19:57:06