Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:09  |  18/09/2020

Data i hora oficial

El temps

L'ESPAI DE DEBAT EDUCATIU (EDE) COMENÇA L'ANY 2017

  • Espais de Debat Educatiu (EDE)

    Espais de Debat Educatiu (EDE)

31/12/2016

Dilluns 9 de gener, l'Espai de Debat Educatiu reemprendrà la seva activitat. Aquest espai obert a tota la ciutadania, es reuneix el primer dilluns de mes a la Sala de la Concòrdia.

 

L'Espai de Debat Educatiu (EDE) és una iniciativa que ofereix a la comunitat educativa (educadors, mestres, mares i pares, responsables d'entitats socioeducatives, responsables dels serveis de pediatria, tècnics municipals i altres), la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l'educació, per tal de consensuar criteris d'actuació i millorar la coherència educativa.

 

Com a cloenda del curs 2015-2016 es va presentar la guia sobre l'autonomia en les diferents etapes educatives. Aquesta guia ha estat el fruit de les 662 enquestes a infants i adolescents que es van fer per conèixer què fan i què poden fer a cada edat i  de la reflexió al voltant dels resultats obtinguts en els espais de debat educatiu.

Les intencions per aquest nou curs 2016-2017 és seguir treballant al voltant de la coeducació, les desigualtats, la prevenció de la violència de gènere i l'educació emocional i presentar-ne els resultats.

 

En els Espais de Debat Educatiu de cada primer dilluns de mes,  s'hi realitzen tallers, entre familiars i alumnat, on s'analitzen els aspectes més importants de l'educació des dels 3 fins els 17 anys.

 

Aquest projecte de dinamització educativa forma part del programa del Pla Educatiu de Poble de la regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Montmeló i del Projecte de suport a la funció educativa de les famílies, que porta a terme l'Àrea d'Atenció a les Persones de la Diputació de Barcelona.

 

Si alguna persona està interessada a participar-hi, pot adreçar un correu a

educacio@montmelo.cat amb les dades de contacte per tal de fer-li arribar les convocatòries i activitats que es realitzen al llarg del curs escolar.Data de modificació: 05/01/2017 16:05:18