Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:30  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

A MONTMELÓ CAP INFANT ES QUEDA SENSE REGAL DE REIS GRÀCIES A LA SOLIDARITAT DELS VEÏNS

  • A Montmeló, cap infant sense regal

    A Montmeló, cap infant sense regal

3/1/2017

Un total de 40 infants de Montmeló , entre 0 i 10 anys, de 19 famílies han rebut les joguines que s'han recaptat gràcies a la campanya"Cap infant sense regal" amb l'objectiu de fer arribar joguines a tots els nens i nenes de la nostra població que es troben en situació de vulnerabilitat i que són objecte de seguiment per part de l'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament.

 

Com en anteriors edicions, els punts de recollida han estat les escoles de primària, l'escola bressol La Fireta i el mateix Ajuntament. També, per segon any consecutiu, l'Escola de Música i Teatre Musical Four Dance es va sumar a aquesta iniciativa amb una  gala solidària que va tenir lloc el passat dijous 29 de desembre a la sala Polivalent. L'espectacle va ser tot un èxit tant artísticament com a nivell d'assistència.

 

L'entrega de joguines a les famílies ha estat possible gràcies a les aportacions dels habitants de la nostra població que, un cop més, han mostrat la seva col·laboració i solidaritat cap els més desfavorits. Les donacions s'han cobert, exclusivament, amb aquestes donacions  que han permès que al nostre municipi cap infant es quedi sense cap regal de Reis i que l'Ajuntament no hagi d'haver fet cap aportació. Des del consistori, volem donar les gràcies a totes les persones que ho han fet possible.

 

En aquesta edició s'han continuat prioritzant les joguines de caràcter didàctic, de contingut no sexista ni bèl·lic i per estrenar, amb la voluntat que tots els nens i nenes puguin saber què és obrir un regal en aquestes dates tant assenyalades.Data de modificació: 05/01/2017 15:52:38