Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:35  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA DIABETIS I LA GRIP, NOVES XERRADES SOBRE SALUT

  • La diabetis

    La diabetis

  • La grip

    La grip

6/1/2017

El proper dijous 19 de gener, a les 17 hores, tindrà lloc una nova xerrada sobre salut a la sala d'actes del Casal de la Gent Gran, organitzada per la farmàcia Mil·lenari.

 

En aquesta ocasió, el tema triat ha estat la diabetis. Els assistents a aquest acte podran conèixer què és aquesta malaltia, els tipus de diabetis que existeixen, els diferents tractaments, les complicacions i com prevenir-la.

 

D'altra banda, dilluns 23 de gener, a les 19 hores, Ernest Argilaga parlarà sobre la grip, com es propaga, que hem de fer quan la tenim i com prevenir-la, a la sala d'actes del Centre de Salut.

 

Aquesta setmana, el Departament de Salut donava per iniciada l'epidèmia de la grip a Catalunya, una epidèmia que s'ha avançat quatre setmanes  respecte les dues temporades anteriors. Segons l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT), l'activitat gripal és baixa amb tendència a incrementar-se en les properes setmanes.

 

Aquestes xerrades s'inclouen dintre del projecte Aula Salut impulsat per la regidoria de Salut Comunitària de l'Ajuntament en col·laboració amb el Centre de Salut i la farmàcia Mil·lenari. Aquest a iniciativa té com objectiu millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nostre municipi mitjançant xerrades informatives sobre cóm actuar i adquirir bons hàbits davant de diferents aspectes sanitaris comuns.Data de modificació: 12/01/2017 09:44:42