Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:07  |  12/04/2021

Data i hora oficial

El temps

TOT PREPARAT PER REBRE ALS REIS D'ORIENT A LA PLAÇA DE LA VILA

  • Benvinguda als Reis d'Orient

    Benvinguda als Reis d'Orient

  • Rebuda oficial als Reis d'Orient

    Rebuda oficial als Reis d'Orient

3/1/2019

Ses Majestats els Reis d'Orient seran rebuts per les autoritats municipals a la plaça de la Vila.

 

Els Reis arribaran en tren a Montmeló i, des de la plaça de l'Estació, començaran el seu itinerari pels carrers i places del municipi. Una vegada finalitzada la cavalcada reial, ses Majestats d'Orient es dirigiran a la plaça de la Vila, on rebran les claus de les cases del poble perquè puguin entrar a totes les llars a deixar els regals.

Abans de l'arribada dels Reis, es realitzarà el sorteig nadalenc de la UBCM, que consisteix en 10 vals de compres per valor de 200 € cada val, per gastar als diferents establiments de la UBCM.

A l'igual que altres anys, durant tot el mes de desembre s'ha realitzat la campanya "A Montmeló, cap infant sense regal" perquè aquesta nit tan especial, cap infant es quedi sense la visita dels Reis Mags d'Orient. Recordem que en cas de mal temps aquesta activitat es traslladarà a la Sala Polivalent de La Torreta (aforament limitat).

 

Els caramels que es llençaran durant el recorregut són sense gluten i poden contenir traces d'ou, soja, llet i fruits de closca, segons fitxa tècnica del producte.

 

Es recorda a les persones que tinguin el cotxe estacionat al carrer Diputació, l'obligatorietat de retirar el seu vehicle abans del pas de la cavalcada dels Reis d'Orient.Data de modificació: 03/01/2019 18:08:14