Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:54  |  07/07/2020

Data i hora oficial

El temps

DINAR EN COMPANYIA CELEBRA EL SEU TERCER NADAL

  • Dinar de Nadal "amb companyia"

    Dinar de Nadal "amb companyia"

  • Dinar de Nadal "amb companyia"

    Dinar de Nadal "amb companyia"

  • Dinar de Nadal "amb companyia"

    Dinar de Nadal "amb companyia"

25/12/2016

Aquest passat divendres 23 de desembre, les persones que acudeixen a aquest servei municipal, al costat de Carme Palacios, Regidora de Gent Gran i l'alcalde, Antoni Guil, van compartir un dinar de germanor nadalenc, van cantar nadales i van fer Cagar el Tió.

Aquesta és el tercer Nadal que celebra aquest programa municipal.
Des de la Regidoria de Benestar Social i la Regidoria de Gent Gran, en la línea de donar el màxim de serveis a les persones, es va posar en funcionament fa ja tres anys un servei de menjador per a persones grans al Casal de la Gent Gran de Montmeló. Amb el temps aquest servei s'ha convertit en un espai de relació positiu per a la salut i benestar de les persones grans.

 

“Compartint taula: dinar en companyia”, s'ha ubicat al Casal de la Gent Gran amb la utilització de la cuina del centre residencial Can Dotras. En aquest moments, el menjador atèn actualment 40 persones, amb horari de dilluns a divendres, caps de setmana i festius, de 13 a 15 hores. Els potencials beneficiaris del servei de menjador són totes aquelles persones grans amb situació de dificultat econòmica, social, de salut o familiar.

 

Per celebrar el Nadal, els usuaris i usuàries van compartir taula amb Carme Palacios, Regidora de gent gran, i amb Antoni Guil, alcalde. Un cop finalitzat el dinar es va fer cagar el tió i es van cantar algunes nadales. L'alcalde va donar les gràcies a tots els usuaris i usuàries del servei municipal i va fer èmfasi en l'orgull que representa per a l'Ajuntament que aquest programa funcioni així de bé i aculli actualment a 40 persones. Per la seva banda, les persones beneficiàries de "Dinar en companyia" van agrair amb un petit detall l'esforç de les treballadores i voluntàries que cada dia serveixen el menjar i els acompanyen durant aquestes hores del dia.

 

 

 Data de modificació: 27/12/2016 09:13:32