Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

00:26  |  06/08/2021

Data i hora oficial

El temps

EL MAG LARI ESTRENARÀ EL SEU NOU ESPECTACLE "DOLCE VITA" A LA SALA POLIVALENT DE MONTMELÓ

  • Mag Lari: Dolce Vita

    Mag Lari: Dolce Vita

  • Rhum & Cia: Rhumia

    Rhum & Cia: Rhumia

  • Los 80 Principales: Festa dels 80

    Los 80 Principales: Festa dels 80

4/1/2017

La programació de la Sala Polivalent de Montmeló començarà el 2017 amb tres plats forts, a destacar l'actuació del Mag Lari amb el seu nou espectacle "Dolce Vita"

Una setmana abans -el 21 de gener de 2017-, el grup Los 80 Principales, amenitzaran la "Festa dels 80". Aquesta banda, que ja va omplir els jardins de La Torreta durant l'última Festa Major, està considerada el millor grup de versions de temes de la dècada dels anys 80. Totes les persones interessades en assistir a aquest concert-festa tenen l'oportunitat ara d'adquirir un pack de dues entrades per tan sols 15 €.

Per la seva banda, el 28 de gener, el reconegudíssim Mag Lari tornarà a Montmeló, aquest cop per fer l'estrena del que serà el seu nou espectacle "Dolce Vita". El mag i swoman delectarà a tothom amb una brillant posada en escena, amb el seu humor i sobretot, amb la seva màgia. Les entrades també estan ja a la venda.

Finalment, l'aclamat espectacle Rhumia, dirigit per Martí Torras, visitarà la Polivalent el 18 de febrer. Aquest espectacle, guanyador del Gran Premi BBVA al millor espectacle de circ del 2016,  barreja humor, música i clown, amb grans dosis de tendresa i emoció.

Qualsevol d'aquests tres espectacles és un bon regal per aquestes dates nadalenques. Podeu consultar dates i preus i realitzar la reserva de l'entrada en
salapolivalent.montmeló.cat al web municipal de l'Ajuntament de Montmeló.Data de modificació: 30/01/2017 08:34:48