Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

21:00  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

MONTMELÓ AMB LA MARATÓ DE TV3 RECAPTA 1.818 EUROS

 • Matinal solidària a la Quintana

  Matinal solidària a la Quintana

 • Ballada popular amb Four Dance Center

  Ballada popular amb Four Dance Center

 • Recaptació després del concert de gospel

  Recaptació després del concert de gospel

 • Concert de nadal solidari de l'Escola Municipal de Música a la Polivalent

  Concert de nadal solidari de l'Escola Municipal de Música a la Polivalent

23/12/2016

Les activitats programades durant el dia 18 de desembre per solidaritzar-se amb la Marató de TV3, aconsegueixen recaptar un total de 1.818 €.

 

Èxit de recaptació i participació durant les diferents activitats programades. La primera entitat a començar a omplir la bossa solidària va ser el Centre Ocupacional El Trencadís que durant els dos divendres anteriors al dia 18 van oferir els beneficis de la parada del mercat setmanal per a la Marató. Van aconseguir recaptar 173 €.

 

El mateix diumenge 18, un total de set entitats locals van realitzar una gran matinal d'activitats a la plaça de la Quintana que es va perllongar fins a les 15 hores. L'Escola Bressol la Fireta, Bikers de Montmeló, la Unió de Botiguers i Comerciants, els Amics de la Fotografia, l’Agrupa, l'escola Four Dance Center i la Colla de Geganters i Grallers, van ser les entitats col·laboradores. Entre totes es va recaptar un total de 727 €.

 

A la tarda, l'Escola de Música va arrodonir la recaptació amb els dos concerts solidaris de Nadal. Primer el concert del Cor de Gospel a l'església (473 €) i posteriorment el concert de les diferents formacions musicals de l'Escola Municipal de Música a la Sala Polivalent (481 €), van omplir tot dos espais de familiars i espectadors.

 

Després de tota la jornada d'activitats es va aconseguir recaptar la xifra final de 1.818 €, que automàticament es van sumar al marcador de la Marató de TV3.

 

La Colla Gegantera de Montmeló, entitat coordinadora de les diferents activitats organitzades, vol donar les gràcies a la resta d'entitats col·laboradores, a les persones voluntàries i sobretot a la ciutadana de Montmeló, que una vegada més ha demostrat la seva solidaritat.Data de modificació: 23/12/2016 15:31:39