Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:44  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT RECAPTA 30.342 EUROS PER A LA MARATÓ DE TV3

  • 10kmRACC

    10kmRACC

  • 2n Trial Solidari

    2n Trial Solidari

  • Voltes SolidàrieS

    Voltes SolidàrieS

19/12/2016

Amb la celebració de les Voltes Solidàries, el 2n Trial Solidari i els 10kmRACC. Els fons aniran destinats a la recerca de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.


El Circuit de Barcelona-Catalunya va ser ahir un dels escenaris protagonistes de la jornada de La Marató de TV3, que enguany recaptava fons per la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La solidaritat va triomfar al Circuit: el total de la recaptació de les activitats celebrades, les Voltes Solidàries, el 2n Trial Solidari i els 10kmRACC, va ser d’un total de 30.342 euros. Gràcies a les activitats disponibles al pàdoc, l’ambient familiar i festiu va regnar al Circuit durant tot el dia, amb un total de 9.000 persones, entre participants i assistents.

 

Durant les primeres hores del matí es van celebrar les curses atlètiques dels 10kmRACC. La cursa de 10 km, en què els vencedors de les categories absolutes van ser Carles Castillejo i Meritxell Velasco, la de 5 km i les edicions infantils van congregar a milers corredors.

 

El 2n Trial Solidari- Memorial Ramon Maltas va convertir el Circuit en un punt de trobada del món del trial en una jornada familiar que va reunir a aficionats i professionals. Durant el matí tots els pilots van poder rodar per zones habilitades i pels vials del Circuit i més tard van donar una impressionant Volta Solidària que va ser el colofó final. Toni Bou, 20 vegades campió del món de trial, va destacar el caràcter solidari de la jornada “sempre és molt important participar i poder aportar quelcom a una causa com aquesta” i Takahisa Fujinami, un dels pilots de trial més veterans, va parlar de l’ambient familiar del 2n Trial Solidari “ho estem passant molt bé amb els amics i tots els trialers que han vingut”. Bou, Fujinami i altres pilots de la talla d’Adam Raga,Albert Cabestany o Jeroni Fajardo, van participar en una espectacular exhibició de les seves habilitats en un circuit habilitat al pàdoc del Circuit que va deixar bocabadats a tots els aficionats que s’hi van apropar.

 

La jornada va culminar amb les Voltes Solidàries, una de les cites imprescindibles de La Marató al Circuit. Durant la tarda del diumenge la pista va estar plena de cotxes i motos dels participants que es van apropar al Circuit per demostrar la seva solidaritat i passar-ho bé rodant pel traçat Gran Premi (4.655 metres).

 

El dia va estar amenitzat amb activitats per a tota la família. El mercat de Nadal, el karaoke organitzat per Ràdio Flaixbac o la presència del personatge infantil Gerónimo Stilton van ser alguns dels reclams que més públic van concentrar.Data de modificació: 22/12/2016 18:01:08