Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:48  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MONS OBSERVANS ES PROMOCIONA A TRAVÉS D'UNA CAPSA REGAL

  • Escapades en família a Mons Observans

    Escapades en família a Mons Observans

  • Escapades en família a Mons Observans

    Escapades en família a Mons Observans

18/12/2016

Voleu ser arqueòlegs per un dia o degustar un esmorzar propi d'un emperador romà a Mons Observans? Aquesta és una de les propostes educatives que s'inclouen a la nova capsa regal que la cooperativa FentPaís acaba de posar a la venda per descobrir els millors racons de Catalunya en família.

 

La capsa conté més de 60 propostes divertides per fer en família agrupades en categories. S'hi poden trobar activitats culturals tan interessants com la descoberta dels paisatges que van inspirar l'obra de Dalí al Cap de Creus, la participació en un assaig casteller o la visita al call jueu de Tortosa, entre d'altres.

 

També s'hi proposen activitats d'aventura (passejades en segway, en caiac o en burricleta), activitats de natura (tallers de descoberta dels nostres boscos, tallers d'observació d'estrelles i constel·lacions, etc.), activitats gastronòmiques relacionades amb el món dels pastors, dels pescadors o de les abelles i estades en refugis i albergs d'arreu del país. Mons Observans apareix en el grup d'activitats de cultura. A més de l'esmorzar, la capsa proposa passar un matí divertit al jaciment visitant el recinte arqueològic i participant en un taller d'arqueologia o de jocs romans.

 

Les capses es poden comprar en diverses llibreries i agències de viatges d'arreu del territori català. També es poden trobar en alguns establiments d'Andorra i Perpinyà. Els punts de venda més propers són Granollers (llibreries Abacus, la Gralla i Viatges Montcar) i Mollet (llibreries Illa i també Abacus).Data de modificació: 22/12/2016 19:04:59