Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:32  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT POSA A LA VENDA LES ENTRADES DEL FÓRMULA ONE TEST DAYS

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

  • Circuit de Barcelona-Catalunya

    Circuit de Barcelona-Catalunya

14/12/2016

La pretemporada 2017 d’F1 se celebrarà del 27 de febrer al 2 de març i del 7 al 10 de març.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha posat a la venda les entrades dels Fórmula One Test Days, que tindran lloc del 27 de febrer al 2 de març i del 7 al 10 de març de 2017. Enguany, el traçat del Circuit tornarà a ser l’únic al món que acollirà la pretemporada de Fórmula 1. El Circuit posa a disposició dels aficionats que vulguin assistir als Fórmula One Test Days diferents tipus d’entrada que s’adapten segons les necessitats de cadascú.

 

L’entrada individual d’un dia té un preu de 18€i pot adquirir-se a través de la pàgina web del Circuit. Els Abonats Socis, els Oficials del Circuit i els menors de 12 anys podran accedir a totes les jornades de Fórmula One Test Days de manera gratuïta.

 

Una altra opció disponible és un pack que inclou l’entrada d’un dia i una visita guiada per les instal·lacions del traçat català que normalment estan restringides al públic com la sala de briefing, el pòdium o el pàdoc. Aquesta modalitat d’entrada té un cost de 50 € per persona (40 € en el cas dels Abonats Socis i dels Oficials del Circuit). Els menors de 5 anys podran gaudir d’aquesta activitat gratuïtament.

 

Per als aficionats que vulguin gaudir de la pretemporada de Fórmula 1 de manera més exclusiva, el Circuit ofereix la possibilitat d’adquirir el producte Pis Box Member, que pot comprar-se a través de la pàgina web. El passi inclou l’entrada VIP per un dia i servei de càtering. Els espectadors que escullin aquesta opció podran viure els entrenaments des d’un Pis Box, espai d’hospitalitat del Circuit situat sobre els boxs i amb visió al pit-lane i la recta principal del Circuit. Aquest paquet també inclou accés a la Tribuna VIP, visita guiada pel pàdoc i plaça de pàrquing a l’interior del Circuit.

 

A banda d’aquestes opcions, els espectadors que tinguin un abonament de tres dies o una entrada de diumenge del FÓRMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA 2017, que se celebrarà al Circuit de Barcelona-Catalunya del 12 al 14 de maig, podran assistir de manera gratuïta als Fórmula One Test Days.

 Data de modificació: 15/12/2016 21:05:43