Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:03  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

18 DE DESEMBRE, MONTMELÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

  • Montmeló amb la Marató de TV3

    Montmeló amb la Marató de TV3

13/12/2016

Al voltant de 60 joves del nostre municipi, molts d'ells  estudiants de l'Institut, mostraran la seva solidaritat i faran possible, per segon any, una de les activitats benèfiques  de la Marató de TV3, que en aquesta ocasió recaptarà fons per a la investigació de l'ictus i les lesions medul·lars cerebrals traumàtiques. Es tracta de la cursa popular 10 Km RACC que tindrà lloc aquest diumenge al matí al Circuit de Montmeló on també es desenvoluparan altres activitats esportives en suport a la Marató.

 

Un any més, la Colla Gegantera de Montmeló aglutinarà  la majoria d'activitats solidàries al nostre municipi en la jornada que es desenvoluparà a la plaça de la Quintana aquest diumenge, d'11:00  a 15:00 h, i que comptarà amb una desena d'activitats en col·laboració amb diverses entitats i empreses del municipi.

 

Geganters i Grallers de Montmeló, l'Escola Bressol La Fireta, els Bikers de Montmeló, la Unió de Botiguers i Comerciants, els Amics de la Fotografia, l'Agrupa, l'Escola de Música i Teatre Musical Four Dance Center i l'Ajuntament de Montmeló ompliran la plaça amb les diferents activitats programades: un parc de Nadal amb joguines per als més menuts, plantada de totes les figures dels gegants de Montmeló, un circuit de motos pels més menuts i passejades en moto pels més grans, el gol solidari, un record fotogràfic i un bingo solidari, entre d'altres. Tot això, amb una xocolatada amb melindros (11:00 h), espectacles, animació i master class de ball (12:00 h) i un vermut solidari (13:00 h).

 

L'any passat, la Colla Gegantera de Montmeló va recaptar 1.500 euros durant la jornada de matí solidari.

 

Les activitats solidàries en torn a la Marató, però, continuaran a la tarda amb un concert de gospel a l'església a càrrec del Cor de Gospel Montmeló (18:00 h) i un concert de Nadal a la sala Polivalent  per part de l'Escola Municipal de Música (19:00 h). Els donatius que es recaptin en aquestes actuacions musicals també es destinaran a la Marató.

 

Els alumnes del Centre Ocupacional El Trencadís també col·laboren amb la Marató i la recaptació que facin aquest  divendres amb la venda de productes de segona mà i artesania que quinzenalment ofereixen al mercat setmanal, la destinaran a aquesta causa.

 Data de modificació: 15/12/2016 21:12:27