Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:04  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

L'OFICINA LOCAL D'HABITATGE ENTREGA DOS PISOS DE LLOGUER SOCIAL DURANT EL MES DE NOVEMBRE

  • Signatura del contracte del pis de lloguer social

    Signatura del contracte del pis de lloguer social

  • Oficina Local d'Habitatge

    Oficina Local d'Habitatge

4/12/2016

El passat dia 22 i el dia 29 de novembre es van signar dos nous contractes de lloguer assequible gestionat a través de l'Oficina Local d'Habitatge. L'anterior pis entregat sota aquesta modalitat de lloguer social asequible va ser el passat mes de juliol.

 

Aquesta modalitat que beneficia tant als llogaters com al propietari del pisno és encaramassa coneguda per la ciutadania que opta a la majoria de casos per realitzar el lloguer a immobiliàries privades.

 

El lloguer asequible ofereix als propietaris garanties en el cobrament i als inquilins un preu més assequible que el del mercat. L'Oficina Local dur a terme una mediació permanent en la relació entre ambdues parts i una subvenció de la quota de l'IBI aprovada aquest any.

 

 

LLOGA EL TEU HABITATGE AMB TOTES LES GARANTIIES

Mitjançant l'Oficina Local d'Habitatge, pots llogar el teu habitatge amb garanties

 

Nosaltres et busquem el llogater adient. T'oferim assessorament durant tota la tramitació i confeccionem el contracte d'arrendament, et facilitem l'aval lloguer per garantir el cobrament de la renda, una assegurança per cobrir les despeses jurídiques en cas d'impagament i una assegurança que cobreix els desperfectes per mal ús. Tot això sense cap cost per al propietari ni per al llogater. Després i durant tota la vigència del contracte, fem el seguiment i la mediació dels possibles conflictes.

 

Encara t'ho estàs pensant? Vine a veure'ns i t'informarem de tot.Data de modificació: 08/12/2016 19:17:10