Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:02  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

18 DE DESEMBRE, MONTMELÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

  • Montmeló amb la Marató de TV3

    Montmeló amb la Marató de TV3

5/12/2016

La Colla Gegantera de Montmeló tornarà a aglutinar la majoria d'activitats solidàries al nostre municipi per recaptar fons per a La Marató de TV3 que enguany gira al voltant de l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

 

La jornada solidària, que es desenvoluparà a la plaça de la Quintana el diumenge 18 de desembre, d'11:00 a 15:00 h, comptarà amb una desena d'activitats en col·laboració amb diverses entitats i empreses del municipi.

 

Geganters i Grallers de Montmeló, l'Escola Bressol La Fireta, els Bikers de Montmeló, la Unió de Botiguers i Comerciants, els Amics de la Fotografia, l'Agrupa, l'Escola de Música i Teatre Musical Four Dance Center i l'Ajuntament de Montmeló ompliran la plaça amb les diferents activitats programades: un parc de Nadal amb joguines per als més menuts, plantada de totes les figures dels gegants de Montmeló, un circuit de motos pels més menuts i passejades en moto pels més grans, el gol solidari, un record fotogràfic i un bingo solidari, entre d'altres. Tot això, amb una xocolatada amb melindros (11:00 h), espectacles, animació i master class de ball (12:00 h) i un vermut solidari (13:00 h).

 

L'any passat, la Colla Gegantera de Montmeló va recaptar 1.500 euros durant la jornada de matí solidari.

 

Les activitats solidàries en torn a la Marató, però, continuaran a la tarda amb un concert de gospel a l'església a càrrec del Cor de Gospel Montmeló (18:00 h) i un concert de Nadal a la sala Polivalent per part de l'Escola Municipal de Música (19:00 h). Els donatius que es recaptin en aquestes actuacions musicals també es destinaran a la Marató.

 

Prèviament a la jornada de diumenge 18 de desembre, es faran dues xerrades més en torn a la campanya d'aquest any. La primera, dimarts 13 de desembre a les 17:00 h, al Casal de la Gent Gran, sota el títol "Tots tenim un costat bo...o molt bo" a càrrec de la Fundació La Marató de TV3. La segona, dijous 15 de desembre a les 19:30 h, a la sala de la Concòrdia on l'infermer Ernest Argilaga parlarà sobre les arítmies com una de les principals causes d'ictus i els documents de voluntats anticipades.

 

Els alumnes del Centre Ocupacional El Trencadís també col·laboren amb la Marató i la recaptació que facin el divendres 16 de desembre amb la venda de productes de segona mà i artesania que quinzenalment ofereixen al mercat setmanal, la destinaran a aquesta causa.Data de modificació: 15/12/2016 14:28:05