Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:07  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

UN NADAL PLE DE CONCERTS

  • Concert de Nadal al Casal de la Gent Gran

    Concert de Nadal al Casal de la Gent Gran

8/12/2016

Dintre de les diferents activitats programades per celebrar el Nadal d'enguany, destaquen els tradicionals concerts que, any rere any, diferents entitats del municipi organitzen per aquestes dates. Fins a vuit concerts de Nadal s'han programat entre el 15 i el 29 de desembre.

 

El primer d'ells tindrà lloc el proper dijous, dia 15 (17:00 h) a la residència can Dotras a càrrec de la Coral del Casal de la Gent Gran. Dos dies després, a la sala de la Concòrdia, tindrà lloc la cantada infantil de l'Escola Municipal de Música, on els grups d'alumnes de 4 i 5 anys de l'escola interpretaran diferents peces musicals entorn al conte de Nadal El Trencanous (17 de desembre, 11 h). Per la tarda, la sala Polivalent acollirà el festival de Nadal de l'escola de ball Antonio i Fuensanta amb una entrada solidària consistent en l'aportació d'aliments que es destinaran a omplir el rebost de Càritas Parroquial (18:00 h).

 

No deixem de banda les actuacions solidàries perquè l'endemà, 18 de desembre, el Cor de Gospel Montmeló delectarà el públic amb el seu tradicional concert a l'església de Santa Maria (18:00 h). Una hora més tard, a la sala Polivalent, l'Escola Municipal de Música agafarà el relleu i oferirà un nou concert nadalenc sota el títol "Música per la pau" (19:00 h). Aquestes dues actuacions musicals tindran un preu d'entrada solidari. Els donatius recaptats es destinaran a la Marató de TV3.

 

Dilluns, dia 19, alumnes de l'escola el Trencadís es traslladaran fins al Casal de la Gent Gran per oferir el seu repertori de nadales (11:00 h). L'endemà, dia 20, la Coral del Casal de la Gent Gran interpretarà  una nova cantada de nadales, en aquesta ocasió, a l'escola bressol La Fireta (10:00 h). Tancarà el cicle de concerts de Nadal l'escola de música i teatre musical Four Dance Center amb una gala solidària emmarcada dins la campanya "Cap infant sense regal", a la sala Polivalent (29 de desembre, 20:00 h).Data de modificació: 08/12/2016 13:19:08