Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:03  |  21/01/2022

Data i hora oficial

El temps

TOT A PUNT PER A ACOLLIR LA CINQUENA EDICIÓ DE LA FIRA DE NADAL DE MONTMELÓ

  • V Fira de Nadal

    V Fira de Nadal

  • Fira de Nadal

    Fira de Nadal

2/12/2016

Després de la bona experiència de les quatre edicions de la Fira de Nadal d'any anteriors, es torna a organitzar una cinquena edició d’aquesta Fira Nadalenca, prevista per al divendres 16 i dissabte 17 de desembre, de 10 a 20 hores.

 

La Fira, organitzada per l'Ajuntament, comptarà amb més de 30 parades d’artesania en general, artesania alimentària i productes nadalencs que es posaran al al voltant de la plaça de la Vila

 

Durant la Fira hi haurà també algunes actuacions i exhibicions musicals. Enguany la Unió de Botiguers realitzarà el dia 17, a la mateixa plaça de la Vila, el "Fes cagar el Tió", a partir de les 11,30 hores.

 

Més de la meitat de les parades de la Fira de Nadal són d’artesans del mateix municipi, i les parades de fora tenen productes complementaris als que porten els artesans de Montmeló.

 

Aprofitant la Fira, es dóna l’opció a totes les botigues per a que, sense cost, puguin posar “comerç al carrer”, davant del seu establiment, de manera que hi hagi més ambient nadalenc i motivació de compra.  També hi haurà la zona d'activitats on es disposarà un inflable pels més petits, a més de tallers i actuacións d'entitats.

 

Amb la Fira de Comerç, Entitats i Artesans, i la Fira de Nadal, el municipi compta amb dues edicions anuals de mostres d'artesania que donen l'oportunitat als artesans de Montmeló per donar-se a conèixer i vendre els seus productes i, a la vegada, suposen una oportunitat més de dinamització del comerç local.Data de modificació: 08/12/2016 13:35:24