Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:48  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT ORGANITZA UN ANY MÉS LES VOLTES SOLIDÀRIES A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

  • Voltes Solidàries

    Voltes Solidàries

27/11/2016

El 18 de desembre el Circuit albergarà diferents activitats benèfiques per recaptar fons per al programa de Televisió de Catalunya, que enguany està dedicat a l’ictus i a les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.


El proper 18 de desembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya albergarà la novena edició de les Voltes Solidàries. Un any més, el Circuit se suma a la iniciativa benèfica i solidària de La Marató de TV3, que en aquesta ocasió recaptarà fons per a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. Les Voltes Solidàries seran una de les activitats organitzades pel Circuit per donar suport a aquesta causa.

Les Voltes Solidàries permetran als aficionats rodar per la pista del Circuit amb el seu cotxe o moto particular, entre les 14:00 i les 17:20h. Els participants podran donar dues voltes al traçat del Circuit amb el seu vehicle, independentment de les persones que l’ocupin. A la pista, els cotxes i les motos estaran guiats per un cotxe de seguretat i circularan a un màxim de 50 km/h pel traçat Gran Premi, de 4.655 metres.

Els tiquets per a realitzar les Voltes Solidàries ja estan disponibles i es poden comprar on-line. Tenen un preu de 25 euros, tant per cotxe com per moto, i es destinarà íntegrament a La Marató de TV3. A més, aquells que així ho desitgin, podran fer una aportació major realitzant un donatiu físic el mateix dia de La Marató de TV3 al Circuit.

Amb motiu de la jornada solidària, tots els que s’apropin al Circuit tindran l’oportunitat de fer un recorregut gratuït per conèixer millor les seves instal·lacions i accedir a espais que solen estar restringits al públic com direcció de cursa, la sala de brífing, el pòdium o la sala de premsa.

A banda de les Voltes Solidàries, el 18 de desembre el Circuit també acollirà altres accions a favor de La Marató de TV3, com els 10kmRACC, curses d’atletisme de 10km, 5km i infantils, i el 2n Trial Solidari.

 Data de modificació: 01/12/2016 18:24:37