Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

16:40  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

XERRADA SOBRE LES NECESSITATS, ELS SENTIMENTS I ELS LÍMITS DELS JOVES

  • Les necessitats bàsiques dels joves. Sentiments i límits

    Les necessitats bàsiques dels joves. Sentiments i límits

26/11/2016

L'Institut, en col·laboració amb l'Ajuntament de Montmeló i la Diputació de Barcelona, realitza una interessant xerrada col·loqui sobre les necessitats, els sentiments i els límits dels joves.


La finalitat és orientar les famílies per millorar la seva funció educativa. Es tracta d'una proposta participativa d’aproximació al coneixement de les necessitats de fills i filles en les diferents etapes del seu  desenvolupament, i parlar de les emocions i sentiments que es generen,  segons en siguin o no satisfetes.

Què són emocions i què són sentiments? Quines necessitats bàsiques tenen els joves d'avui?
Com resoldre els conflictes de respecte, límits, contacte? Mitjançant la projecció d’un seguit d’imatges, la conductora de la xerrada, Alba Soler,  plantejarà els conceptes bàsics que tenen a veure amb les necessitats i les emocions i realitzarà una pluja d’idees sobre els sentiments que poden generar.

Aquesta interessant xerrada s'emmarca en el programa d'activitats educatives que promou la Diputació de Barcelona sota el títol Eduquem en família - Activitats de suport a la funció educativa de les famílies.

 

L'activitat està oberta a tot tipus de públic i és especialment atractiva per a les famílies amb fills joves. La Xerrada tindrà llos el proper dilluns día 28 a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament, a les 18 hores.Data de modificació: 26/11/2016 10:45:30