Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:09  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT S'ADHEREIX AL MANIFEST INSTITUCIONAL DEL MÓN DE L'ESPORT CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

  • El Circuit s’adhereix al Manifest institucional i del món de l’Esport contra la violència de gènere

    El Circuit s’adhereix al Manifest institucional i del món de l’Esport contra la violència de gènere

25/11/2016

La lectura del manifest s’ha realitzat avui, Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones, al Circuit de Barcelona-Catalunya.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya s’ha adherit un any més al Manifest institucional i del món de l’Esport per a rebutjar la violència de gènere. Joan Fontserè, director general del Circuit, ha realitzat avui la lectura del manifest amb el recolzament dels treballadors de l’entitat, amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones.

Amb aquesta lectura, el Circuit s’ha compromès a eliminar tot allò que provoca discriminacions per raó de gènere; a identificar i denunciar conductes d’abús i control, actituds d’imposició, de menyspreu, amenaces i humiliacions que afavoreixen la tolerància cap a la violència masclista; i a col·laborar en la construcció d’uns models culturals que reprovin les violències sexuals també en l’esport perquè són la màxima expressió de la dominació envers les dones. El Circuit ha certificat la voluntat de traslladar els valors inherents a l’esport a la societat i a cooperar activament en la prevenció i l’eliminació de la violència masclista.

La difusió del manifest forma part de les activitats que s’emmarquen al “Programa Dones i Esports”, impulsat pel Gabinet de Gènere de la Secretaria General de l’Esport i l’Institut Català de les Dones (ICD). El projecte fomenta les iniciatives organitzades per entitats esportives que ajudin a donar visibilitat al rebuig a la violència, l’assetjament i el menyspreu contra les dones en el món de l’esport.

 Data de modificació: 25/11/2016 13:53:09