Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:52  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

EL GRAN RECAPTE A MONTMELÓ

  • El Gran Recapte 2016

    El Gran Recapte 2016

  • Gran Recapte: entrega d'aliments per part de l'empresa Corbion-Purac

    Gran Recapte: entrega d'aliments per part de l'empresa Corbion-Purac

27/11/2018

Tot està preparat per iniciar el "Gran Recapte" d'enguany, que es realitzarà aquest divendres 30 de novembre i el dissabte 1 d desembre.

 

El Gran Recapte d'Aliments a Catalunya és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades del nostre entorn rebin ajuda alimentària, també serveix per donar a conèixer la situació que travessa aquest grup, que arran de la crisi econòmica que estem vivint, ha anat creixent. La campanya la duen a terme simultàniament els quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

 

Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. Aquestes persones requereixen la nostra solidaritat i capacitat organitzativa per no esdevenir persones marginades. I és per aquest motiu que des dels Bancs d'Aliments es posa en marxa aquest projecte que enguany arriba a la setena edició.

 

Càritas Parroquial de Montmeló és l'entitat encarregada de vehicular i distribuir els diferents voluntaris i voluntàries per a portar a terme la campanya de recollida d'aliments a Montmeló. La recollida d'aliments es realitzarà a quatre seupermercats: Esclat, Dia, Sorli i Bon Àrea. A Montmeló, l'any passat, la campanya de ser un èxit. Durant els dos dies és van recollir  6.020 kg de menjar.

 

Per últim, recordar que el Banc d'Aliments recomana donar una sèrie d'aliments que en aquests moments són de major prioritat: oli, llet, conserves de peix i carn i aliments infantils.Data de modificació: 29/11/2018 19:52:56