Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:37  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

INSCRIPCIONS OBERTES PER AL 2n TRIAL SOLIDARI PER A LA MARATÓ DE TV3

  • 2n Trial Solidari al Circuit

    2n Trial Solidari al Circuit

  • 2n Trial Solidari al Circuit. Mapa del recorregut

    2n Trial Solidari al Circuit. Mapa del recorregut

19/11/2016

Serà una de les accions que se celebraran el 18 de desembre al Circuit per recaptar fons per la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- El proper 18 de desembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a col·laborar amb La Marató de TV3 i serà escenari del 2n Trial Solidari -a més dels 10kmRACC i les Voltes Solidàries-, amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Les inscripcions pel 2n Trial Solidari, organitzat per Motocat, ja s’han obert i tenen un preu de de 25€ (inclou el dorsal i l’assegurança), obertes a pilots tant amb llicència com sense llicència. Es poden formalitzar on-line i es tancaran a les 00.00h del 15 de desembre.

Els participants podran gaudir d'un total de 8 zones diferents amb tres nivells, unes zones indoor reservades per a ús dels “top ten” en les que faran una exhibició, i una Volta Solidària a la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya amb tots els inscrits amb moto de trial.

El trial no tindrà el rigor reglamentari habitual i no hi haurà puntuació a les zones, classificacions o trofeus. S’establiran tres nivells de dificultat: el nivell groc, amb vuit zones de dificultat molt baixa, el nivell verd, amb vuit zones de dificultat baixa, i el nivell blau, amb vuit zones de dificultat mitjana.

Tots aquells que vulguin participar al 2n Trial Solidari al Circuit de Barcelona-Catalunya també podran gaudir de diferents activitats que completaran la jornada solidària: una zona per provar motos elèctriques, un espai comercial, zones indoor d’exhibició i moltes altres més.

 

 Data de modificació: 21/11/2016 14:50:54