Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:57  |  20/01/2022

Data i hora oficial

El temps

EL MUSEU DE MONTMELÓ AMB ULLS D'INFANT

  • Museu Municipal de Montmeló

    Museu Municipal de Montmeló

18/11/2016


El proper dimecres 24 de novembre, a dos quarts de 8 del vespre, el programa infantil de Vallès Visió i VOTV Planeta Canalla emetrà un reportatge dedicat al Museu Municipal de Montmeló.

 

Dos infants de l'escola Sant Jordi de Montmeló, equipats amb una càmera, llapis i paper, seran els encarregats de fer el reportatge i descobrir què s'amaga darrere les parets del museu: llavors carbonitzades, àmfores, molins prehistòrics i, fins i tot, un fragment de mandíbula humana descobert fa molts anys sota una antiga fàbrica de Montmeló.

Planeta Canalla és un programa de caire familiar produït conjuntament per les dues televisions públiques de la comarca (Vallès Oriental Televisió i Vallès Visió) en col·laboració amb la Xarxa de Televisions Locals. Dirigit per Manel Carvajal i Albert Jordana i presentat per Rafa Navarro, ha fomentat, des dels seus inicis, la participació dels infants, que en són els veritables protagonistes.

El passat mes de febrer el programa va dedicar un reportatge a l'assentament romà de Mons Observans. Aleshores els protagonistes van ser dos infants de l'escola Pau Casals de Montmeló.

 Data de modificació: 17/11/2016 21:21:45