Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:38  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMA REUNIÓ ABANS DE LLIURAR ELS HORTS DE CAN QUICO

  • Reunió informativa als Horts de Can Quico

    Reunió informativa als Horts de Can Quico

  • Reunió informativa als Horts de Can Quico

    Reunió informativa als Horts de Can Quico

  • Reunió informativa als Horts de Can Quico

    Reunió informativa als Horts de Can Quico

12/11/2016

El passat dimarts 8 de novembre, l'alcalde Antoni Guil, els tècnics municipals i els futurs usuaris dels horts, van tenir una reunió el la zona de Can Quico per informar en el terreny sobre les condicions d'ús de la zona i els serveis que s'oferiran en l'espai d'horts.


Durant la reunió, usuaris i responsables municipals van recórrer la zona hortícola, on van poder veure les divisions realitzades i que cadascuna de les parcel·les comptava amb aigua pròpia.També van accedir a l'espai comú on en un futur s'ubicaran unes divisions estanques per guardar les eines de cada usuari.

Hores d'ara els usuaris que hagin demanat una parcel·la ja poden disposar-ne. Des de l'Ajuntament s'ha procedit a cridar per ordre de llista a cadascun dels hortolans interessats per a indicarcar-li quina serà la seva parcel·la designada. Als primers de la llista se'ls oferirà la possibilitat d'ocupar alguna de les parcel·les vacants dels horts del Raiguer.

El concepte dels horts de Can Quico és el concepte d'horts urbans oberts que s'estan realitzant en moltíssimes localitats de l'àrea metropolitana i que tan bon resultat està donant. Tal com va destacar l'alcalde en la trobada l'èxit d'aquest projecte dependrà del respecte i l'entesa entre hortolans, per això va aconsellar la creació d'una junta que gestioni els interessos comuns de totes les persones que treballen la terra.


Data de modificació: 17/11/2016 20:26:11