Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

20:06  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA COLLA GEGANTERA PARTICIPARÀ EN LA TROBADA SOLIDÀRIA DE GEGANTES DE BARCELONA

  • Passejada de "Les gegantes amb tu"

    Passejada de "Les gegantes amb tu"

  • Passejada de "Les gegantes amb tu"

    Passejada de "Les gegantes amb tu"

  • Trobada de Gegantes a Barcelona

    Trobada de Gegantes a Barcelona

13/11/2016

La campanya solidària Les Gegantes amb tu, per a la lluita contra el càncer de mama, finalitzarà amb una gran trobada de gegantes a l'avinguda Maria Cristina de Barcelona, en la qual participarà la colla Gegantera de Montmeló.

Aquesta és l'activitat que tanca la campanya iniciada per la colla gegantera de Sant Pere de Vilamajor i a la qual es va unir activament la colla de Montmeló que va recaptar la increïble xifra de 4220 euros per al projecte. Aquesta gran trobada pretén reunir unes 150 geganteras i uns 800 músics, grallers i timbalers.

 

Els objectius de la campanya són, donar a conèixer la malaltia, contribuir econòmicament a la recerca mèdica, i organitzar la trobada de Gegantes més gran que s’hagi fet mai, com a cloenda d´aquest projecte.

 

El 90% del que es recapti anirà al projecte Estudi en profunditat de les alteracions moleculars del càncer de mama: Avaluació dels factors moleculars pronòstics i predictius de resposta a tractament diana contra el càncer de mama de la Vall d’Hebron Institute of Oncology, un dels centres de recerca oncològica més reconeguts. El 10% restant anirà a Oncovallés, Fundació d’Ajuda Oncològica, com a representant de l’ajuda més directa a les persones afectades de càncer i els seus familiars.Data de modificació: 17/11/2016 19:35:56