Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:19  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

UNA TRENTENA DE PARELLES FORMEN EL VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA A MONTMELÓ

  • Voluntariat per la llengua 2016 a Montmeló

    Voluntariat per la llengua 2016 a Montmeló

  • Voluntariat per la llengua 2016 a Montmeló

    Voluntariat per la llengua 2016 a Montmeló

16/11/2016

L'escriptor David Vila va inaugurar, aquest dimarts 15 de novembre, la nova edició del Voluntariat per la llengua al Casal de la Gent Gran.

 

En aquesta temporada han sorgit parelles lingüístiques noves i d'altres són d'edicions anteriors que continuen treballant per aconseguir fluïdesa a l'hora de parlar en català. S'ha escollit el Casal perquè des d'aquesta entitat adherida al Voluntariat s'han anat consolidant alguns aprenents i voluntaris que han decidit participar en el programa. També cal afegir que s'està treballant amb l'establiment de l'Esclat de Montmeló per promoure el Voluntariat entre les treballadores a fi de formar parelles dinstre de l'espai comercial.


Davant d'aquesta espectació sobre el tema de la llengua, en David Vila féu una xerrada per parlar de l'ús del català, dels prejudicis davant de qui ens escolta i l'educació o la sensibilització per canviar a una o altra llengua entre les idees més representatives. El tema va donar lloc a un col·loqui participatiu entre els assistents a la sessió amès i distès i la majoria sortí amb alguns dels llibres de l'autor entre les mans o alguns dels seus conceptes lingüístics sobre el català al cap.

 

Va ser una xerrada interessant adreçada als aprenents i voluntaris, molts dels quals van aconseguir formar parella lingüista i així arribar a la trentena de parelles a Montmeló.

 

  • Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental
  • Oficina de Catala de Montmeló. 93 572 00 00 ext. 144

 Data de modificació: 17/11/2016 14:18:26