Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:41  |  09/05/2021

Data i hora oficial

El temps

VERMUT SOLIDARI AMB BROMPTON PER LA MOVEMBER FOUNDATION AL CIRCUIT

  • Vermut solidari amb Brompton

    Vermut solidari amb Brompton

14/11/2016

l Circuit de Barcelona-Catalunya serà escenari el dissabte 19 de novembre d’un vermut solidari amb Brompton, que tindrà com a finalitat recaptar fons per la Movember Foundation.

 

L’acció arrencarà a les 12.30h al Circuit, reunint als usuaris de Brompton procedents de diferents punts del territori. Els ciclistes tindran l’oportunitat d’entrar a la pista del traçat català a les 13.00h, per on podran rodar i experimentar la sensació de pedalejar sobre l’asfalt del Circuit. Al finalitzar la pedalada, tots els participants podran gaudir d’un vermut a l’edifici Privilege Corner del Circuit, amb unes impressionants vistes 360º del traçat català.

 

A més de col·laborar amb una acció solidària, els participants tindran una bona ocasió per a entrenar-se de cara a la prova puntuable del Campionat del Món Brompton que tindrà lloc el 22 d’abril al Circuit de Barcelona-Catalunya, en el marc del BiCircuit Festival.

 

El preu per a participar al vermut solidari amb Brompton és de 15 euros (inclòs l’accés al Circuit i el vermut), els beneficis dels quals aniran destinats a la Movember Foundation, una organització benèfica internacional compromesa amb impulsar una vida més feliç, saludable i duradora pels homes, recaptant recursos econòmics que fins al moment han finançat més de 1.000 programes d’investigació centrats en el càncer de pròstata, el càncer de testicles, la salut mental i la inactivitat física.

 

 Data de modificació: 17/11/2016 14:19:57